Szíjazzál rám két szárnyat, és tuszkoljál ki a klozettablakon


162
Különben tudod, hogy mire vágyik most a legjobban a hét asszonya? Megmondom. Hogy vidd ki szépen hányni, ha már ennyire fölkeverted a gyomromat, de ne ám itt hagyd a táskám, baszkurka, benne van a telefon, és pont fél kilenckor fog hívni az óvónő, az ura addig szokta bírni, utána tök veszélyes, meg hívjál egy taxit. Vagy tudod mit? Szíjazzál rám két szárnyat, és tuszkoljál ki a klozettablakon. De komolyan. Mér pont egy villamosvezetőnő ne repülhetne ebbe a kurva stewardressz világba, nem igaz? És húzd le a zsizsi magnódat a vécén.

163
Nyelvtanulmányfej
(Boxerom a haverom. Csillagok, sávok.
Nem voltam magyaros típus. Kigyúrva, mint az angyalok. Én költöttem, beküldtem. Fullkiőrless. Alpacsínó éjjel-nappal. Amcsiba minden Taszár. Lesprézem az agyad, bivalygeci! Izzadni a leghifibb. Keresztgyerek nem jár oláh. Odacsörgés mint a kígyó. Kiherjú. Nénónénó Ferihegyre. Szandálfa berendezés. Helló Bill, itt a Mobill. Láncfüresz doloresz. Az izmok csalogánya. Van aprítani. Behajtás nem elsőáldozó. Minden út romába vezet. Ha gyík volnák. Popkornbérlet. Limuzint mosatni jó. Oké vagy, bigmac.)
A szauna, bigmac, az alapdolog, mit hittél? Mint az anyatej vagy a dzsekpot. Gatyeszom luketmízed, mi? Amcsi zászlóból van varrva, faszán térd alá lóg, naná, hova lógjon, jesss.
Boxerom a haverom, elég jó, nem? Rímel, fakjú. Én költöttem, mire számítottál? Fölhívtam, bemondtam. Yeeee, baromira full vagy, bigmac, mondták, de nem nyertem. Danubiusba. Karton redbullt nem. Kedvenc gatyeszom, mit gondolsz? Csillagok, sávok, minden, ami kell, de nem sokat hordom, aktív pihenésemhöz egyedül, megmondom zárójelben. Vagy idéző. Nem voltam magyaros típus iskolában. Inkább torna meg csibészség, nanáhogy. Faszomat karatekutya, mit hittél? Alpacsínó éjjel-nappal. Legfőleg csak usziban hordom, sajnos. Illetve ha moment fűnyírok. Főnökné mondja, vau, bírom ezt a gatyeszod, bigmac. Tegeződünk oda-vissza, tisztára családias. Jes, mondom, én is tiedét. Vagyis ezt csak gondolom, de úgy is oké. Süt a napsütés, lekísérem a masszőrt a Sátánok miatt. Múltkor sajnálatos eset volt, Főnök meg

Parti Nagy Lajos: Fagyott kutya lába

ART: Sunday Pica Brian